Semester på vägen tävling

Auto Europe senaste Semester på vägen tävling på Facebook

Vi har precis avslutat våran Semester på vägen tävling på Auto Europe facebook sida, vad kul det var att få läsa om andras roliga semesterupplevelser.
Hundratals användare såg posten där vi frågade efter er bästa semesterupplevelse med bild.

Linda Näs var den lyckliga vinnaren för en weekenduthyrning med ett total värde upp till 80 Euro!!

Vinnaren av Semester på vägen

Semester på vägen i Europa

Linda vet verkligen hur livet skall njutas, hon delgav en härlig bild som visar allt man egentligen behöver för en resa. Man kan verkligen komma långt med bara ett par tandborstar, pass och lite kontanter. Mycket lättare än så kan man inte resa. Med denna ultralätta packning begav sig Linda ut i Europa på en riktigt Roadtrip. Stannade där de önskade, såg det de ville se.

Vilket sätt att kunna uppleva hela Europa på, med en sådan frihet att välja och vraka på, samt det stressfria att resa runt utan att behöva passa speciella tider är en dröm få av oss har haft en chans att uppleva.

Tänk att ena dagen sitta på ett mysigt kafé i romantiska Paris med en härlig utsikt över Eiffeltornet. Sedan nästa dag befinna sig på Galesnjak ön utanför Zadar i Kroatien och utforska den enda hjärtformade ön i världen.
Möjligheterna med en sådan fantastisk resa är oändliga, där är så mycket att uppleva i Europa.

Stort grattis till Linda, vinnaren av Semester på vägen -tävlingen ,  för hennes inspirerande bild och härliga sätt att resa på!!

Annat bra inlägg

 

Semester på vägen i Sverige

Vi skulle även vilja nämna ett annat bidrag och deras sätt att njuta av vägen.

Jessica ville med sitt bidrag visa på att där finns andra sätt att njuta av vägen än på fyra hjul. Vill man komma lite närmare naturen och känna doften , är det på två hjul som Jessica tar sig fram på vägen.
Bilden hon har valt att dela med sig av visar en vågsam bild på en motorcykel som tar sig fram på en smal väg, med härligt öppen betesmark längs med hela vägen.Vem har inte drömt om att någon gång ta en hoj och bege sig ut på slingrande småvägar genom vackra jordbruksbygder och nästa vara ett med naturen , medans man susar förbi. Eller följa den smala vattenleden från Vikingatiden från Garnsviken till Österåker, där man går från naturskön miljö till direkta sevärdheter.
En resa genom Sverige på två hjul, är något många fantiserar om , speciellt under sommaren. Kanske ett tips för nästkommande?

Hoppas dessa bidrag har inspirerat till andra roliga sätt att resa på. Börjar snart bli dags att planera för nästa sommar, och med Auto Europe hittar ni de bredaste urvalen av fordon. Samt vi har marknadens bästa priser. På våran hemsida hittar ni många tips på saker att göra och upptäcka runt om i Europa och världen.

Kom ihåg att besöka våran Facebooksida och ge oss en like, så ni inte missar när vår nästa tävling sker.
Missa inte chansen !
Man vet aldrig, plötsligt händer det och NI kan vara vår nästa vinnare.

Dieser Blogeintrag wurde gepostet unter Road trip. Bookmark setzen.

Lämna oss ett meddelande

*