264 kilometer roadtrip genom Europa

264 kilometer roadtrip genom Europa

Vem har inte varit på väg till jobbet och plötsligt känt att dom hellre skulle vilja vara någon annanstans istället? Din fantasi leder dig på en roadtrip längs vackra landskap men i verkligheten kör du längs samma grå gata i din stad. Vi på Auto Europe genomförde nyligen en studie som visade att förare i genomsnitt kör cirka 264 km i veckan. Tänk då vart samma sträcka skulle kunna ta dig och vilka fantastiska vyer och landmärken du skulle kunna se. Bli inspirerad av en roadtrip genom Europa!

Våra resor börjar ofta i fantasin, så låt oss börja där. Föreställ dig var du skulle vilja köra din bil, vem som skulle sitta brevid dig och vilken typ av landsbygd som du leende skulle blicka ut på genom vindrutan. Ta nu alla dessa element och addera 264 km av fantastiska vägar och du har ett par dagars roadtrip i Frankrike, Spanien eller Italien. På bara några ögonblick transporteras vi till en kust som badar i solsken och där vi njuter av en eftermiddagstur längs havet. Låt oss bege oss ut på en virtuell roadtrip som en dag kan bli till en verklig roadtrip-resa.

Neapel - 264 kilometer roadtrip genom Europa

Neapel

Neapel till Salerno, en roadtrip i Catania, Italien

Föreställ dig Tyrrenska havets turkosblå vågor som kluckar mot den dramatiska kusten i södra Italien. Säg Buongiorno till himmelsk mat och dryck, gästvänligt folk och ta in allt som den Italienska kulturen har att erbjuda. Njut av en resa från Neapel till Salerno genom magnifika landskap och metropoler som är fulla av historiska sevärdheter.

Sevilla – Malaga, en roadtrip i Andalusien

Bege dig ut på Andalusiens vägar! Korsa den fascinerande regionen på södra spetsen av den iberiska halvön, dit miljontals turister flockar varje år för att upptäcka de historiska ständerna Sevilla, Malaga, Granada och Cordoba. Andalusien har en rik morisk historia med maurisk arkitektur blandad med romerska monument. Utforska mosaiken från den kulturella mixen och njut av det vackra vädret och utsökta regionala rätter.

Franska rivieran

Upptäck de rikas lekplats full av lyx och flärd på ditt nästa semestermål. Côte d’Azur spänner över ett område på Frankrikes södra Medelhavskust från gränsen till Italien ända till Saint-Tropez. Utforska kusten full av livliga städer som Cannes, Nice och Monte Carlo. Franska rivieran har många turisthöjdpunkter men dess mest lockande fördel är solen, sanden och havet. Alla de bästa sakerna i livet är gratis!

Inlagd i Road trip | Keywords , , , , , , , , .

Lämna oss ett meddelande

*