3 bil-mixer vi gärna skulle vilja se

3 bil-mixer vi gärna skulle vilja se

Över en miljard bilar kan idag hittas körandes på vägarna runt om i världen och antalet förväntas dubblas fram till år 2035. I bara lilla Sverige har vi 4,7 miljoner fordon på vägarna.

Enligt en undersökning i Europa som vi på Auto Europe nyligen genomfört, visar resultaten att ju äldre vi blir desto mindre antal bilar har vi i genomsnitt per hushåll. Deltagare i åldern 16-29 hade flest bilar med 1.8 fordon i genomsnitt, medan deltagare från 60 års ålder och upp hade 1,4 i genomsnitt per hushåll.

Detta ger ett svensk genomsnitt på cirka 1,6 bilar per hushåll.När vi såg dessa nummer tänkte vi, vad händer om man mixar ihop 2 olika bilar? Eller bättre sagt, vad händer om man tar en bil och lägger till hälften av en annan för att skapa en slags superbil. Hur skulle det se ut och hur skulle man kunna kombinera dem?

3 bil-mixer vi gärna skulle vilja se

Till exempel om du är ägare till en liten Ford Fiesta och du skulle kombinera denna med den kraftfulla motorn i en Porsche Carrera så skulle du få en liten bil med otrolig kraft. Du skulle kunna bege dig ut på vägarna och komma fram till din destination på nolltid. Om det inte fanns hastighetsbegränsningar vill säga.

Eller ännu mer kreativt, om du tog en Kia Rio och och bakhalvan av en BMW och kombinerade denna med Kian så skulle du få en sex-hjulig monsterbil. En sak är i alla fall säker, du skulle aldrig behöva oroa dig över att få plats med packning och liknande i bagageutrymmet. Du skulle heller aldrig mer behöva oroa dig över väg- eller väderförhållanden, inget regn, vind, lera eller snö kan stoppa din Kia Rio.

Du kan också ta två Land Rovers och förvandla dem till den ultimata Land Rovern med extra stort bagageutrymme. Perfekt att utforska off-road med, varje sig hemma på landsbygden eller på semestern i robust terräng. Med fordonet nu en tredjedel längre skulle det extra utrymmet vara perfekt för mer bagage eller extra campingutrustning för att roa dig i naturen i riktig lyx.

Vilka bil-mixer skulle du vilja se eller tycker du vore praktiska? Lämna oss en kommentar nedan.

Inlagd i Övrigt | Keywords , , .

Lämna oss ett meddelande

*