Kör en riktigt lyxig cabbe i sommar!

Nu behöver du inte vänta tills den rätta tipsraden eller lottoraden går in. Med andra ord behöver du inte vänta förgäves. Sommaren glider in med full fart, högtryck, temperaturen stiger och solen skiner. För att du ska hinna ifatt sommaren kanske det är dags att boka en värsting som ger effekt när gaspedalen nuddar golvet. Det är även högtryck i telefonlurarna och på mailen gällande bokningarna för sommaren. Det är helt enkelt dags att boka nu om du inte vill missa chansen att imponera på damerna, herrarna eller polarna i sommar.

Att cabba ner taket är aldrig fel. Speciellt inte om det är soligt. Speciellt inte om du kan höra havets vågor ännu bättre. Speciellt inte om det ligger en 5 liters V8 under huven. Det finns med andra ord en mängd anledningar till att såga av taket på din nyköpta sedan eller för att göra det lite enklare för sig, hyra en sprillans ny cabbe av högsta klass.

Gillar du James Bond? Visste väl det. Kanske läge att titta på nya DB9:an som även den går att cabba ner med ett enda knapptryck. Låter simpelt va? Ja det är faktiskt inte svårare än så. Sen att det ligger en V12:a under plåten fram är bara ett litet plus i kanten. Med den här bilen får du både sport, lyx och elegans på en och samma gång. Handsydda sömmar, mjuka sköna lädersäten och en massa annat man egentligen inte tänker speciellt mycket på. Men en förförande bil må jag säga, funkar precis lika bra till bröllop som att hämta upp senaste ragget på stan.

Har du något riktigt speciellt tillfälle inbokat i kalendern under sommaren 2014 kanske du ska satsa på Englands nästa stolthet, en Bentley! Vad sägs om en Continental GTC som även den gömmer en tolvcylinders arbetshäst under huven. Ljudet är lite dovare och Bentley anses i jämförelse till Aston Martin något elegantare. Det är däremot en smaksak. Vill du ha chafför kan vi lösa det också. Det är ju onödigt att slita ut högerdojjan när man har trevligt sällskap att prata med i baksätet.

Än kanske du inte har nappat riktigt. England är inte din grej. Du vill söderut. Närmare bestämt till Bologna i Italien. Du vill känna fart och högfrekvent ljud som i det närmaste kan jämföras med ett klassiskt stycke musik. Jag visste väll det. Nej, då ska du inte stirra dig blind på britterna. Då ska du fokusera på den senaste Aventadoren från Lamborghini. Här får du 700 hästkrafter fördelat på fyra hjul om du vill. Två hjul om du tycker det låter roligare. Här bestämmer du själv var gränsen går. Det gäller att ha karaktär. För av erfarenhet med ett muskelpaket som det här förlorar man märkligt nog förmågan att veta var gränsen går snabbare än med en Fiat Punto. Med en tegelsten på gaspedalen och en robot som växlar når du nämligen svensk maxhastighet enligt lag (110/120km/h) på knappt 3 sekunder.

Vill du skippa elegans, extrem lyx och sport av banracing-klass har vi ytterligare alternativ. BMW:s dotterbolag Mini har med åren i Bayern utvecklats enormt och är idag ett hett alternativ för alla. Är man sugen på en liten och kvick cabbe så är Mini Cooper S ett enastående alternativ. Som stadsbil kan man knappt drömma om något bättre. Trevlig motor, lätt att parkera och möjlighet att bättra på solbrännan samt volymen i håret. Här har vi en kanonbil för de som ska glida i mindre byar eller större städer med mycket trafik. Den passar helt enkelt för alla tillfällen.

Nu har du möjlighet att strö extra krydda över semestern. Ta chansen och hyr en lyxcabbe från Auto Europe redan nu. För att boka kan du antingen skicka ett mail eller ringa oss på 0800 358 1229. En fantastisk möjlighet att få ratta din drömbil ett tag under bar himmel!

Inlagd i Lyxbilar | Keywords , , .

Lämna oss ett meddelande

*