Bilar genom livet

Bilar genom livet

Vissa av oss har ett speciellt band med våra bilar. Kommer du ihåg första gången du körde en bil? Kommer du ihåg när du klarade din uppkörning och första gången du satt bakom ratten ensam? Spänningen i att kunna åka vart du vill! Om du tänker efter spelar bilen en stor roll i våra liv. Enligt en undersökning av oss på Auto Europe, kör folk 64,5 år av sitt liv. Detta är en lång tid och fordonen är ofta med oss under livets viktigaste händelser. Vi tar oss en titt på bilar genom livet. 

Bilar genom livet – Tonåren

Med många människor som börjar övningsköra från så tidigt som 17 år, spenderas majoriteten av våra liv bakom ratten. Under vår livstid finns det många speciella stunder och saker som vi gör för första gången i en bil. Det första som vi tänker på är när du för första gången gick lov att köra med vänner utanför stan en helg, första gången du kunde utforska din hemregion med bil med bästa vänner vid din sida. Kommer du ihåg vilken bil du körde när dessa oförglömliga ögonblick skedde? Kanske minns du din första bilolycka. Kommer du ihåg hur rädd du var att berätta för dina föräldrar?

Bilar genom livet

Bilar genom livet – Universitetstiden

Bilen tog många av oss till universitet och högskolan. Att köra till alla lektioner gav oss en extra känsla att nu var vi verkligen vuxna och många timmar spenderades kanske också på väg till och och från jobbet som vi jobbade extra på. Bilen blev nästan som ett andra hem. Eftersom vi flyttade från ett studentboende till ett annat, var bilen kanske det mest permanenta vi hade i livet. Inte får vi heller glömma våra första roadtrip eller festivaläventyr. Vi sov i bilen, bytte om i bilen och skyddade oss från regn i vår trogna följeslagare.

Bilar genom livet – Familjelivet

Efter skoltiden när en ny epok i livet började är bilen där igen. Den tar oss till nya hus, dem hjälper vänner att flytta. Familjelivet börjar och du kör hem din förstfödda från BB. Barnen växer upp och det ska köras till skolan, hockeyträning och stallet. Bilar underlättar familjelivet varje dag och är perfekt för dig som ska på semesterresa. Tiden kommer när du lär dina barn köra för första gången och cirkeln sluts i sin tur när dina barn eller du själv lär barnbarnen att köra.

Vad är dina minnen, vilken var din första bil? Har du den fortfarande? Dela gärna med er av era historier.

Inlagd i Kuriosa | Keywords , , .

Lämna oss ett meddelande

*