Auto Europe Husbilsblogg

De bästa platserna att besöka med en husbil

Att hyra en husbil med Auto Europe kan öppna en hel värld av spännande äventyr och möjligheter, där man kan upptäcka allt från stora destinationer som den stora australiensiska outbacken och Nya Zeelands Sagan om ringen-landskap, till det inspirerande glaciära landskapet på Island och frodiga gräsmarker i England.

Vänner och familjer som reser tillsammans har idag ett allt större utbud av storslagna husbilalternativ att välja bland, inklusive många som är utrustade med alla moderna bekvämligheter, t.ex. kylskåp, spis, dusch, GPS, Bluetooth etc. och tillräckligt med sovplats för upp till sex personer.

Resenärer som vill ha det mesta ut ur sin tid och som reser på några av världens mest intressanta platser, till exempel det södra halvklotet, behöver inte leta länge efter att man sett vårt utbud på husbilar, då vi erbjuder hyror i ett stort antal toppattraktioner, som passar perfekt för din husbilssemester.

Auto Europe Husbil

Ta till exempel Australien, en av världens mest tilltalande och topplistade resmål. När du börjar förbereda din husbilsresa i Australien, kommer du med största sannolikhet att vilja planera in ett besök i det världsberömda Operahuset i Sydney, och även den ikoniska och ständigt populära Ayers Rock, som båda är fullt tillgängliga med en husbil från Auto Europe.

Australien är också hem för Great Ocean Road – den fantastiska kustvägen som slingrar sig längs de röda granittopparna i sydöstra Australien. Du kommer också att vilja besöka fantastiska Blue Mountains-regionen som ligger bara 90 minuter väster om Sydney, med en miljon hektar sandstensplatå med stigar och klyftor dominerade av tempererad eukalyptusskog.

Auto Europe paradis

En annan av världens mest besökta semestermål är beläget ett ganska kort avstånd från Australien – Husbil Nya Zeeland, ett land med natursköna vägar och fantastiska land-och havslandskap. Sagan om ringen och Hobbit-fans ska absolut inte missa ett besök på platserna där filmerna spelades in, framför allt byn Hobbiton i Waikato-staden Matamata på North Island, som nu är en permanent turistattraktion. På södra ön kan man ta en lugn körning över Mount Cook National Park i sin husbil för fantastisk utsikt med riktigt höga bergstoppar och njuta av några av de mest pittoreska panoramautsikterna över hela södra Stilla havet.

Det finns många andra önskvärda husbilsdestinationer runt om i världen att välja mellan, inte minst Island med sina dundrande vattenfall, aktiva vulkaner och fina öknar. Mývatnsjön, som är landets toppattraktion, erbjuder det bästa av Island på ett och samma ställe tack vare dess fascinerande lergropar, ångande lava och unika djurliv. Dessutom är huvudstaden Reykjavik, en av Europas mest minnesvärda och överraskande huvudstäder en plats man måste besöka.

Husbil Island

När du planerar din husbilsemester i Storbritannien finns det ett ställe som du helt enkelt inte kan glömma – Lake District – som korsar Lancashire och Cumbria i nordvästra England. Beskriven av den stora poeten William Wordsworth som den “vackraste platsen mannen någonsin har känt”, är Lake District ett drömresemål, som erbjuder en mängd parkeringsmöjligheter vid vattnet och imponerande bildvykortscener.

På väg norrut från sjön District i din Auto Europe-husbil tar du dig till Skottland, ett land med sagoslott, berömda whisky-destillerier och golfbanor i världsklass. Med sina skimrande lochs och tysta glans är Highlands of North-West Scotland en dröm som går i uppfyllelse för husbilsförare, särskilt kring Loch Ness, det legendariska hemmet till världens mest kända mytiska monster.

Ha en trevlig resa!

Dieser Blogeintrag wurde gepostet unter Husbilar. Bookmark setzen.

Lämna oss ett meddelande

*