Hyr bil i mobilen

Ladda ner Auto Europes hyrbils app och boka enkelt och bekvämt hyrbilen från din smartphone.

 

Om du är på långresa och skulle behöva en hyrbil behöver du inte ta dig till närmsta Internetcafé utan kan i lugn och ro boka biluthyrning direkt i mobilen.

Oavsett vilken typ av Smartphone du har så kan du ladda ner apparna direkt här:

 

Boka hyrbil Blackberry

Hyrbil app Iphone

Hyrbil app Android

Extra utrustning när du hyr bil

Ibland kan man behöva boka extrautrustning som t.ex. bilbarnstol, takräcke eller GPS. All sådan utrustning måste efterfrågas när du bokar biluthyrning. Betalning för de extra sakerna sker på plats vid upphämtning av hyrbilen.

När du vill boka en bilbarnstol uppger du barnets ålder och vikt. På det viset är du säker på att ditt barn får rätt typ av bilbarnstol. Om du har större barn som sitter på bilbälteskudde så är det i de flesta fall billigast att ta med egen hemifrån. Hör alltid med oss innan.

Planerar du en skidresa och vill kunna ta med dig skidorna i hyrbilen? Ett takräcke kan förbokas och rymmer 2 par skidor. Max två räcken kan placeras på biltaket (alltså 4 par skidor totalt). Tänk på att detta måste förbokas med oss!

En GPS är bekvämt att ha när man kör bil utomlands. Kanske är det rusningstrafik och dessutom vänstertrafik! Då är det mycket att tänka på! En GPS är enkel att ställa in och användas. GPS:en förbokas men betalas först vid upphämtningen (som med all extrautrustning).

Tänk på att du som kund kan behöva en summa som pant då du köper till extra utrustning lokalt.

Inlagd i Bokningstips | Keywords , , .

Lämna oss ett meddelande

*